Уважаеми млади хора,

Имамe удоволствието да Ви поканим на уъркшоп, чиято цел е  да Ви представим селектирани едни от най-често използваните безплатни онлайн платформи за формално и неформално образование. Благодарение на ресурсите и инструментите, включени в тези платформи Вие ще можете да получите много нова информация и  знания в сфери от интерес за вас. Ще получите повече информация за възможностите, които предлагат програмите „Еразъм+“, Европейски Корпус за Солидарност и DiscoverEU.

Уъркшопа е подкрепен от Фондация „Анна Линд“ https://www.annalindhfoundation.org/ и се реализира от Сдружение „Международни инициативи за сътрудничество https://iicbg.org/ в качеството му на национален координатор на Българската мрежа „Анна Линд“.

Обучението ще се проведе в ГБ „Паисий Хилендарски“ Асеновград, които като членове на мрежата ще са домакини. Сесиите ще започнат от 13:30  часа и ще приключат в 14:30 часа на 29 март (петък).

Участието в уъркшопа е безплатно. Моля да попълните (на латиница) заявката за участие, за да знаем колко хора ще присъстват.

Линк към заявката за участие:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebgjWWvk10xMR1Ex4Km7WrZP9ZW1iSzK86wOCSE0Z4Un9MDg/viewform

С уважение: Костадинка Тодорова (0898 522414)
Председател на сдружение
„Международни инициативи за сътрудничество“ (МИС), град Разлог

Координатор на Национална мрежа Анна Линд България
Милена Марковска- 0876840429
Директор на Градска библиотека „П. Хилендарски”