Попитай библиотекаря

Ако имате въпроси, може да ни пишете чрез тази форма

  Често задавани въпроси

  Какво е необходимо да направя, за да ползвам услугите на библиотеката?

  За да ползвате услугите на библиотеката, трябва да сте регистриран
  читател с валидна регистрация за срок от дванадесет месеца, считано от датата на записване. Читателската карта е единна и важи за всички отдели на Градската библиотека, независимо от мястото на издаването.

  Как да се регистрирам като ваш читател?

  Регистрацията на читателите и издаването на читателски карти се
  извършва в отдел Заемна за Възрастни и в Детския отдел след представяне на документ за самоличност. Читателската карта е лична и не се преотстъпва.

  Как мога да заема книги за дома?

  За да заемете библиотечни материали за дома, е нужно да имате актуален годишен абонамент. Читателите могат да заемат за домашно ползване до 5 броя библиотечни документи едновременно за определен срок. Част от библиотечните документи не се заемат за дома, а се ползват само на място.

  Има ли възможност за презаписване на заетите библиотечни материали?

  Ако нямате възможност да върнете навреме заетите от Вас
  библиотечни материали срокът може да бъде продължен в съответния отдел, от който са заети чрез един от следните начини: лично, по телефон: 0331/6 81 65 или по електронна поща: gbph.asenovgrad@gmail.com, но не повече от 2  пъти след първоначалното заемане.

  Мога ли да търся в каталога на библиотеката от личния си компютър?

  Да, можете. Адресът на електронния каталог на Градска библиотека „Паисий Хилендарски” – Асеновград е: https://libasenovgrad.com/elektronen-katalog/

  Има ли възможност да задам въпросите си онлайн?

  Да, като попълните онлайн формуляра „Попитай библиотекаря“ на сайта на Градска библиотека „Паисий Хилендарски” – Асеновград : https://libasenovgrad.com/kontakti/ или на електронната поща: gbph.asenovgrad@gmail.com

  Виртуална разходка

   

  Виртуална разходка