Тук с мен

Саманта Йънг

Разположено в спокойното усамотение на шотландските планини, имението Арднох е дом на богатите и известните. Точно толкова тайнствено и недостъпно, колкото и собственикът му – бившата холивудска звезда Лаклан Адар – и на границата на мрачен скандал. След като избягва на косъм смъртта, полицайката Робин Пенхалигън напуска живота си в Бостън, за да потърси отговори. Започвайки с Мак Галбрайт – шотландския баща, изоставил я, за да преследва кариера в частния охранителен бизнес. За да възстанови отношенията си с Мак, Робин най-накрая ще се срещне с Лаклан Адар – мъжа, когото дълго време е ненавиждала.

Между Робин и Лаклан веднага се настанява враждебност. Тя смята, че главата на семейство Адар е високомерен и егоцентричен мъж. А разбирателството с Мак изглежда доста по-трудно постижимо, отколкото някога си е представяла. Робин по-скоро би напуснала Арднох, но когато разбира, че Мак е изправен пред заплаха, насочена срещу семейство Адар и звездните обитатели на имението, открива, че все още не е готова да се откаже от баща си.

Решена да осигури безопасността на Мак, тя разследва обезпокоителните престъпления в Арднох, което я принуждава да прекарва повече време с Лаклан. Скоро става ясно, че под враждебността им тлее горещо привличане, и изкушението ги повежда по опасен път. Щом осъзнават, че ги свързва нещо повече от бурна страст, Лаклан е неспособен да се отърси от болезненото минало: минало, което ще унищожи бъдещето му… ако коварното присъствие на врага, дебнещ в сенките на Арднох, не го изпревари.