Почти празно, почти пълно

Катрин Байби

Уреденият брак на Трина е само временен. Но внезапната гибел на съпруга ѝ зачерква всички предварителни условия. Трина е съвършено неподготвена да се озове в новата си роля: млада, свободна и… безумно богата притежателка на огромен бизнес. За да се съвземе от шока, тя заминава на почивка в Италия, като се заклева да не поглежда никакви мъже, докато е там. Изобщо не ѝ е до флиртове, но… това не означава, че не може да си падне по някого по време на обратния път към дома…

Уейд Томас може да е суперзвезда в музиката, но в хотелския бар самочувствието му „не пее“ – затворено е и толкоз, никакъв шанс да получи късна вечеря или ранна закуска в този час… За разлика от онази хубавица там, с подобър късмет, чиято маса е отрупана с лакомства. Защо да не опита? Трина е освежаваща промяна – както и фактът, че тя няма представа кой е той.

Когато нещата започват да се нажежават, Трина открива, че обстоятелствата около смъртта на съпруга ѝ не са такива, каквито са изглеждали. Сега тя е в беда и Уейд няма намерение да я изпуска от погледа си. Доближаването до любовта и опасността може да ги убие… или да отнесе и двамата в рая.