Кланът на вълците

Джеймс Патерсън, Майк Лупика

Динамичен и убийствено завладяващ роман

Фамилията Улф (Вълк), идеално приляга на семейството на мултимилионера Джо Улф – повечето му наследници са безжалостни като вълци. Защото този безпощаден свят се подчинява на неписания закон да убиваш, за да не те убият.

От четирите деца на Джо само дъщеря му Джени не отговаря на това описание. В живота й настъпва неочакван обрат, когато баща й е открит мъртъв в океана. Предполага се, че е паднал през борда на яхтата си и се е удавил. Според завещанието му тя наследява цялата империя, създадена от него, включително футболния отбор и многотиражния вестник. И така става мишена на онези, готови на всичко, дори да убиват, за да получат това, което искат.

От полицията в Сан Франциско подозират, че смъртта на Джо Улф не е нещастен случай и че той е бил убит. Детектив Бен Кантор е решен да открие престъпника, а дотогава и четирите деца на магната остават заподозрени.

Могъщество и власт, политика, насилие, мрачна обсебеност, алчност, лъжи, тайни и убийства – Патерсън и Лупика поднасят зловеща история, в която непрекъснато се случва неочакваното.