Да обичаш Джейсън Торн

Ела Мейс

Джейсън Торн… Приятел от детството на брат ми. О, колко глупаво бях влюбена в него. Джейсън беше първото момче, което ме накара да се изчервя, първото ми официално влюбване. Звучи красиво, нали? Това вълнение, което кипи в сърцето, онези пеперуди, които усещате за първи път в стомаха – той беше причината за всичко. Но можете да живеете в този приказен свят само докато не смажат надеждите и мечтите ви и след това не стъпчат сърцето ви… уж за добро.

Днес Джейсън Торн е филмова звезда, мъжът, който кара жените от всички възрасти да полудяват, този, по чиято трапчинка всички припадат. Мислите ли, че той е и вашата мечта? Със сигурност не е моята, не и когато не успявам дори да го погледна в очите.

Коя съм аз? Аз съм Олив, новоизлюпена писателка. Всъщност аз съм авторът на книгата, която вдъхнови филма, в който той ще участва. Напоследък съм позната и като щастливото момиче, което е на път да стане съпруга на Джейсън Торн. Може би отново си мислите, че всичко това е сбъдната мечта? Не, не сте дори близо до истината… Защото да обичаш Джейсън Торн е самостоятелен филм, такъв, който съдържа доста горещи сцени, способни да изпепелят ума и да те накарат да го последваш навсякъде.